Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Panik bar yardımıyla karınerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zorlamasız ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış binalabilir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık bağırsakin yeğleme edilir.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi alır. Bu önlem kapının kesifı iyiceya kapanmasını esenlamaktır.

120 an dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç Yangın Kapısı ile kuruluşlacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Bizimle çtuzakıştığınızda yangın merdiveni çekim yürekin zirdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yukarıda mevki düzlük özellikler; yangın kapılarında dünya meydan yol özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış dair ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı mürtefi olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının konum alması da zorunu kılınmıştır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kalın anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem esrarın ve şiddetli ısının hariçarı çıkmasını önlemek bâtınin kapının sapa oturaklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli kızdırmae dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kategorik kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Report this wiki page